Archiv článků

Hlasatel na utkání Gambrinus ligy

Budu hlasatelem na utkání 2. kola Gambrinus ligy mezi FC Baník Ostrava a FK Mladá Boleslav. Zápas bude sehrán na stadionu Bazaly v sobotu 27. července 2013 od 17.00 hod.
Celý článek

Vyjádření k festivalu Rock Therapy 2013

Bohužel se musím vyjádřit k tomu, co o mé osobě na svých webových stránkách píše pan Danělišyn. Můj výkon na festivalu Rock Therapy zhodnotil jako velmi slabý. Tady přikládám vzájemnou komunikaci, kde vysvětuji příčinu problému. Přeberte si to dle svého uvážení. Netvrdím, že jsem stoprocentní a...
Celý článek

Hlasatel na utkání Fotbalové národní ligy

Na městském fotbalovém stadionu v Karviné budu hlasatelem utkání Fotbalové národní ligy (II. ligy). MFK OKD Karviná se v utkání 25. kola střetne v neděli 28. dubna 2013 od 17.OO hod. s týmem FK Ústí nad Labem. 
Celý článek

Stadion tour

Mou práci je sledovat sportovní klání a tak navštěvuji řadu stadionu a sportovních hal. Pokusím se na každém místě udělat minimálně jednu fotku a budu ji tu zveřejněvat :-D Tady už nějaké jsou:  
Celý článek

Hlasatel cyklistického závodu žen Gracia Orlová 2013

Opět budu hlasatelem mezinárodního cyklistického závodu Gracia Orlová. Na nejlepší cyklistiky světa čeká 6 etap a to ve dnech od 24. do 28. dubna 2013. Hlasatelem budu u všech etap, krom etapy druhé 26. dubna (hlásit bude Radim Sajbot). Já budu moderovat ten den finálový turnaj ČEZ Street Hockey...
Celý článek